Avocat Timisoara

Avocat Timisoara, Lăzăruțiu Lucian, avocatul titular al Cabinetului este Absolvent al Facultăţii de drept din cadrul Universităţii Europene Drăgan Lugoj, promoţia 1999. Este avocat din 1999 şi membru al Baroului Timiş din 2001, când a înfiinţat Cabinetul de avocat LĂZĂRUȚIU LUCIAN.

Cabinetul de avocatură LĂZĂRUȚIU LUCIAN prestează servicii juridice de înaltă calitate, la preţuri corecte.

Experienţa noastră profesională ne permite acoperirea eficientă în domenii ca dreptul societar, dreptul comercial, dreptul contravenţional, dar şi în dreptul familiei, dreptul penal şi dreptul civil. 

Asigurăm asistenţă şi reprezentare în faţa instanţelor judecătoreşti, instituţii sau autorităţi publice.

În vederea asigurării unor servicii de cea mai bună calitate, colaborăm cu notari publici, executori judecătoreşti, experţi contabili, traducători autorizaţi şi experţi tehnici.

 

Avocat Lăzăruțiu Lucian
Avocat Lăzăruțiu Lucian

Consider că relația avocat – client trebuie să fie bazată, în primul rând pe comunicare, onestitate, încredere, seriozitate și respect reciproc. De asemenea pentru mine sunt foarte importante confidențialitatea (condiție sine-qua-non a profesiei), punctualitatea și receptivitatea.

Lăzăruțiu Lucian, Avocat

Servicii

Înființări firme / Găzduire sediu social

Vă vom ajuta cu tot ce este nevoie pentru înființarea unei firme, de la rezervarea de denumire pana la ridicarea actelor de la ONRC.

Recuperări creanțe

Recuperări de debite prin procedura ordonanței de plată, cererii de valoare redusa, etc.

Dreptul familiei

Divorț, partaj, stabilire domiciliu minor, pensii de intretinere, drept de vizitare, ordonanțe presedințiale.

Site-ul folosește COOKIES

Făcând clic pe „Da, accept” sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor instalate pe site. Acestea sunt folosite pentru a vă oferi cea mai bună experiență de navigare posibilă.

Detalii